Mijn favorietje op het lichtfestival

Gelukkig heb ik nog een zondagavond om te gaan kijken. Ik ben wat langer gebleven bij mijn favorietje en heb het parcours nog altijd niet volledig gezien. Mijn favorietje ligt in het Zonder-Naampark: Pattern 5.0, live session. Het industriële karakter met daarbij geïmproviseerde live beelden en electronische muziek van DJ Milosh Luczynski (Franse DJ uit Parijs) transformeert dit park tot een waar electro-evenement in openlucht, weliswaar zonder dansende mensen in een opeengepakte massa. Hier is het slechts één van de vele lichtpunten in het parcours waar mensen langs doorwandelen. Het volledige parcours moet immers afgewerkt worden. Al zijn er toch enkelen die wat langer blijven plakken met een drankje en zich wat laten meeslepen in electroland.  Mooi! Zo’n groot evenement behoort wel tot de mogelijkheden in de toekomst. Ik zie hier potentieel voor de Gentse feesten bijvoorbeeld. Ik trek alvast één conclusie: dit park mag toch een naam krijgen. Vanaf nu noem ik het park Milosh 🙂 .

Bekijk hieronder de filmpjes over mijn favorietje tot nu toe en proef de sfeer in het park:

 

 

 

 

 

Auteur: bruisendgent

living in and writing about Gent

Eén gedachte over “Mijn favorietje op het lichtfestival”

 1. – hallo
  Im happy that You liked my project…
  – very happy to read wonderful text You wrote,
  thanks You very much, I hope we will have an occasion to meet during other shows in the future

  all
  the best

  Milosh

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: