Lichtfestival Gent 2018: Beleef het licht

Nog tot en met zondag 4 februari kan u in Gent “verlicht” worden. Het parcours loopt langs 37 lichtkunstwerken van nationale en internationale kunstenaars die een adembenemende indruk op u nalaten. De lichtpunten op het parcours geven een enorme boost tijdens de donkere dagen.  U heeft nog 2 dagen om deze kans te grijpen! Beat them, the dark days! 😉

Bekijk hieronder het filmpje en betreed de wereld van Galerie St. John bij Sint-Jacobs op een heel andere manier dan gewoonlijk. Vergeet even dit plein als “oord van verderf”  tijdens de Gentse feesten en beleef de sfeer van kalmte, spiritualiteit en schoonheid! De max! 🙂

meer info op: https://lichtfestival.stad.gent/nl

Auteur: bruisendgent

living in and writing about Gent

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: