Triggerfinger in de Vooruit: strakke rock and roll in bloemetjespak

IMG_1797

IMG_1873

Afgelopen donderdag 8 februari stond de rockband Triggerfinger na 3 jaar nog eens in Gent in de Vooruit. Ruben De Block, gekleed in bloemetjespak, wist op een eigenzinnige wijze de Vooruit telkens in een hogere versnelling te brengen. Het gitaargeweld was strak, de drumsolo heftig en het energiepeil van de band was niet stuk te krijgen. Sterker nog, het was zelfs aanstekelijk! Verscheidene voorgangers hebben de grondvesten van de Vooruit al meermaals doen daveren maar deze rockers moesten zeker niet onderdoen. Een live- performance zonder hightech, zonder franjes maar met bloemetjes op het pak. Meer moet dat niet zijn! Ik ben overtuigd!

 

 

 

 

 

 

IMG_1836

Auteur: bruisendgent

living in and writing about Gent

Eén gedachte over “Triggerfinger in de Vooruit: strakke rock and roll in bloemetjespak”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: